fbpx

Frbfestlokale

Beskrivelse af lokalet

Lokalet ligger for sig selv i en baggård, hvor der ikke er trafik af mennesker. Man er derfor ret uforstyrret omkring sin fest.

Der er ikke særlig mange naboer – tætteste nabo er parken, der ligger en beboerbygning 50-100 meter væk, så der skal virkelig spilles højt før disse generes.

Der er 9 flotte planke-borde med plads til 8-10 personer, afhængig af bordenes opstilling. Derudover et stort hvidt bord, der kan bruges til gavebord, buffet eller hvad man ønsker.

Der står en bar med monteret fadølsanlæg i lokalet. Fadølsanlægget må dog kun bruges, når der købes øl igennem os.

Der er monteret et professionelt musikanlæg, som spiller fint højt til middagen osv. Men der er pt. ikke monteret bas, så det er velegnet til “natklub”-stemning. Man er velkommen til at medbringe eget anlæg – vi henstiller til at man spiller i retning af parken, for at genere færrest muligt. 

Mulighederne er mange med dette lækre selskabslokale. Der er f.eks. udgang til en stor gård, hvor der kan opsættes telt til f.eks. rygerne. Der kan opsættes grille til udendørs arrangementer, eller du kan booke nogle foodtrucks som kan opstilles lige ved udgangen, så dine gæster nemt kan hente mad derude.

Der er et toilet med sensor på håndvask og sæbe, samt garderobe med plads til overtøj.